Chaty a chalupy > Blog

Proč ubytovatelé prezentují právě u nás?

Blog 13. září 2021 - Petr Fix, manažer portálu CS-CHALUPY

Proč ubytovatelé prezentují právě u nás?

Proč ubytovatelé prezentují právě u nás?

Proč ubytovatelé prezentují právě u nás ?

  • Majitelé objektů mají u nás vždy přímý kontakt se svými zákazníky. Rezervace od klientů dostávají přímo na vlastní email nebo telefon a komunikaci se zákazníkem tak mají plně pod kontrolou - hosty si mohou sami vybírat. Nevhodné hosty mohou odmítnout. Na rozdíl od drahých zahraničních (ale i tuzemských) provizních portálů Airbnb, Booking, Slevomat, Hotely, Tourtrend apod.... u nás majitelé objektů ani klienti neplatí žádné provize ze zrealizovaných pobytů.
  • Náklady na mimořádně nízký roční poplatek za prezentaci se majitelům vrátí už po jedné rezervaci z našich stránek, poplatek slouží výhradně k pokrytí nákladů na provoz portálu a reklamní kampaně na Seznam.czGoogle a FB.
  • Našimi hlavními mediálními partnery jsou: Chatař chalupář (tradiční oborový časopis a web), Dřevostavitel (přední české medium se zaměřením na stavbu, bydlení a rekreační objekty), Tripeek (glamping a investiční nemovitosti),  Svět cestovatele (cestovatelský portál) a Svět na netu (informační portál).
  • Portál www.CS-CHALUPY.cz disponuje responzivní mobilní aplikací - přes mobil přichází více než 50% klientů, navíc ZDARMA možno přidat jazykové mutace portálu a tematické portály (Wellness, Bazény, Silvestr).
  • Součástí nabídky je služba Profi FOTO - kvalitní fotogalerie utváří první dojem, objekt musí zaujmout. Ze statistik víme, že po kvalitním nafocení objektu se zvýšila návštěvnost o 30 až 50%.
  • Recenze našich portálů, našich služeb...tedy to co logicky zajímá každého. Napsat může každý co chce (asi i proto se někteří provozovatelé v tomto často předhání v superlativech), proto Vám navrhnu jednoduché řešení jak si sami a snadno ověříte jak fungujeme a jaké mají naše portály výsledky. Uvedu příklad: Zadejte si sami do některého z hlavních internetových prohlížečů (např. Seznam.cz nebo Google) oborové klíčové slovo: například text "Pronájem chalupy Jičín"... a zobrazí se Vám odkazy na skutečně fungující portály, ze kterých Vám budou reálně chodit klienti.., tedy najdete odkazy na naše portály na prvních pozicích, ale i naše foto v sekci Obrázky u námi prezentovaných objektů (CS-CHALUPY a CS-UBYTOVANI). Zadejte si Pronájem chalupy a název Vaší obce, města, rekreační oblasti... vždy najdete naše portály a na nich prezentace Vašich sousedů, kteří u nás již prezentují! Rádi budeme pracovat i pro Vás.

 

PROČ se u nás registrují každý měsíc desítky nových objektů?

Téměř denně nám totiž chodí od ubytovatelů emaily s podobným sdělením: ANO super nabídka, to bych brala / bral, ale vůbec nemám čas to řešit... tak důležité INFO pro Vás:

  • O vše se postaráme MY, prezentaci Vám komplet vytvoříme, Vy pouze zkontrolujete a schválíte výsledek !
  • Pouze 1x za rok proplatíte fakturu za prezentaci = bezkonkurenčně nejnižší cena na trhu za nejkvalitnější prezentaci (nejvíce klientů)!
  • Nyní stačí zaslat zprávu: "ANO mám zájem o prezentaci na CS-CHALUPY" o zbytek se postaráme MY...je to snadné - spolu to zvládneme!

 

A PROČ to všechno děláme?

  • Našim společným klientům (obvykle rodiny s dětmi a skupiny přátel) poskytujeme jedinečnou nabídku výběrových chat, chalup a apartmánů k pronájmu na jejich dovolenou nebo víkendy.
  • Plně servisovaná a aktuální nabídka 3500+ objektů s přímými kontakty na majitele, žádné neaktuální nebo neudržované prezentace.
  • Vše bez reklam a rušivých elementů. Snadné vyhledávání objektů dle kritérií pobytu.
  • Jen u nás se vždy dovoláte přímo majiteli objektu, který jste si vybrali. Jako jediní na trhu totiž NEumožňujeme provizním prodejcům prezentovat své objekty na našich www s přímými kontakty na majitele a vydávat se tak falešně za inzerát s přímým kontaktem na ubytovatele (a přitom se skrytou marží provizního prodejce). Jen u nás tak inzerují své objekty výhradně skuteční a přímí majitelé objektů, tedy Ti, kteří Vás na místě při pobytu také skutečně ubytují.
  • UBYTOVÁNÍ - VÝLETY - ZÁŽITKY vše na jednom místě!
  • Vše co děláme, děláme pro Vás a děláme to FÉR!

zpět

Přidat NOVÝ OBJEKT + Služby a CENÍK Jsme na Facebooku

Máme něco zlepšit?

Napište správci portálu...